Secu.

Comuna Secu - Dolj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Secu - Dolj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Secu - Dolj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Secu - Dolj. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Secu - Dolj, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Secu - Dolj, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Secu, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Secu - Dolj, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre SecuPagina in care spui si gasesti totul despre Secu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Secu - Dolj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Secu - Dolj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Secu - DoljIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Secu - Dolj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Secu - Dolj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Secu - Dolj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Secu - Dolj. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
SecuIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

sa vada cei care ar trebui

Cu stima si respect ptr acest ziar dar pot relata urmatoarele evenimente din com secu.dom primar popa adrian a fost inlocuit in primaria secu de catre numitul calota vergil.aceasta persoana calota vergil este finul dom primar si el taie si spanzra in primaria secu.are in com secu peste zece dosare penale,ptr calota vergil nu exista lege.sunt persoane batute in comuna de calota vergil si amenintate si dom politist nu isi face datoria.cat despre dom primar nu sunt cuvinte de spus,este catelul lui calota vergil.domnilor nu se poate ca intr.o comuna cu atatia locuitori domnul primar popa adrian sa ii trateze ca pe niste animale,e inadmisibil.programul care e stabilit la primaria secu nu se respecta niciodata.fiecare functionar isi face programul dupa cum doreste el.sunt foarte mult de spus dar as dori sa fiu contactata pe adresa de facebook sa putem vb.